Praktijk Randolf Smeets Praktijk Randolf Smeets diensten  2009-2021 Randolf Smeets Home Persoonlijk verhaal Muziektherapie Diensten Tarieven Samenwerking Downloads Contact
Heb je al altijd graag een muziekinstrument willen bespelen maar je vindt het niks om eerst noten te moeten leren? Dan kan ik je helpen om op jouw eigen manier de volgende instrumenten te leren: - gitaar - basgitaar - keyboard - piano - djembé We gaan uit van wat jij leuk vindt. Plezier hebben staat voorop. Niet alleen als je lichamelijk beperkt bent, maar voor iedereen kan dit iets zijn om eens te proberen. Door het bespelen van een instrument kan je veel over jezelf ontdekken. Hoe je beter met je lichaam kan omgaan en hoe je je lichaam beter kan voelen. Ook met andere handicaps of aandoeningen houd ik rekening. Hier ligt de nadruk niet op therapie.  
(muziek) begeleiding
Muziektherapie
Naast het werk als muziektherapeut en begeleider ben ik beschikbaar voor muziek bij huwelijken, begrafenissen en andere gelegenheden. Dit doe ik samen met mijn partner Joke. Wij kunnen verschillende stijlen (pop, klassiek, lichte jazz) voor u spelen. Hierin begeleiden wij ons op gitaar, piano en zang. Eventueel zijn andere instrumenten of muziekstijlen bespreekbaar. Lees hieronder verder over onze activiteiten als duo:
Muziek voor gelegenheden
Het is mogelijk een muzikale workshop te krijgen bij u thuis of op locatie. Dit doe ik met kleine groepjes en is ideaal voor verjaardagsfeestjes, activiteiten of partijtjes. Percussie is een laagdrempelige manier om met muziek bezig te zijn. In een groep kan ieder zichzelf zijn en zichzelf laten zien zoals hij of zij wilt. Ik voorzie in alle materialen (djembé’s, conga’s, bongo’s, kleine trommeltjes, shakers, etc.). Deze workshop kan 1 tot 2 uur duren. Als je op zoek bent naar een leuke workshop en verschillende liedjes te leren in allerlei talen dan is de workshop “Reis rond de wereld” iest voor jou.  
Workshops
tarieven tarieven

Vanuit mijn praktijk worden de volgende diensten aangeboden:

Vanuit mijn praktijk werk ik met muziek als De Muziekkameleon. Muziektherapie is een metho- dische vorm van hulpverlening waarbij muzikale middelen bin- nen een therapeutische relatie gehanteerd worden om veran- dering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie te bewerkstelligen op emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of lichamelijk gebied. Lees hieronder verder wat muziektherapie voor u persoonlijk kan betekenen:
tarieven
Praktijk voor muziektherapie, (muziek) begeleiding, workshops en optredens. Werkzaam in Limburg, zowel Nederland als België. 
meer info eigen muziek: meer info meer info Diensten