Praktijk Randolf Smeets Praktijk Randolf Smeets diensten  2013-2015 Randolf Smeets Home Diensten Tarieven Samenwerking Muziektherapie Downloads Reacties Contact
Deze vorm van begeleiding bied ik aan voor iedereen die (speciale) ondersteuning of individuele begeleiding  nodig heeft. Dat kan in het dagelijks leven zijn, zoals bijvoorbeeld hulp bij het plannen van bezigheden, structuur en administratie. Doel kan zijn om zelfstandiger in het leven te staan. Ook kan dit bij het bespelen van een muziekinstrument. Heb je een handicap of aandoening dan besteed ik hier extra aandacht aan. De focus ligt op het plezier hebben. Hier ligt de nadruk dan ook niet op therapie.  
Persoonlijke begeleiding
Muziektherapie
Naast het werk als muziektherapeut en begeleider ben ik beschikbaar voor muziek bij huwelijken, begrafenissen en andere gelegenheden. Dit doe ik samen met mijn partner Joke. Wij kunnen verschillende stijlen (pop, klassiek, lichte jazz) voor u spelen. Hierin begeleiden wij ons op gitaar, piano en zang. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over uw muziekkeuze.  
Muziek voor gelegenheden
Het is mogelijk een workshop te krijgen bij u thuis. Een veelgevraagde is percussie. Dit doe ik met kleine groepjes (tot 8 personen) en is ideaal voor verjaardagsfeestjes, activiteiten of partijtjes. Ik voorzie in alle materialen (djembé’s, conga’s, bongo’s, kleine trommeltjes, shakers, etc.). Deze workshop kan 1 tot 2 uur duren. Daarnaast geef ik met mijn partner Joke een workshop  Muzikale reis rond de wereld’. Hierbij brengen we liedjes van de hele wereld in verschillende talen. Dit doen we zowel op een actieve als op een receptieve manier en kan gedaan worden in verschillende groepsgroottes.  
Workshops
tarieven tarieven tarieven

Vanuit mijn praktijk worden de volgende diensten aangeboden:

Vanuit mijn praktijk werk ik met muziek als De Muziekkameleon. Muziektherapie is een metho- dische vorm van hulpverlening waarbij muzikale middelen bin- nen een therapeutische relatie gehanteerd worden om veran- dering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie te bewerkstelligen op emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of lichamelijk gebied. (bron: NVvMT)
tarieven
Huis-aan-huis praktijk voor muziektherapie, persoonlijke begeleiding, workshops en optredens. Werkzaam in Limburg en Belgie.
meer info luister: luister naar voorbeelden Diensten