Praktijk Randolf Smeets Praktijk Randolf Smeets
Huis-aan-huis praktijk voor muziektherapie, persoonlijke begeleiding, workshops en optredens. Werkzaam in Limburg en Belgie.
welkom!  2013-2015 Randolf Smeets Home Diensten Tarieven Samenwerking Muziektherapie Downloads Reacties Contact

Wat bied ik?

Vanuit mijn eigen praktijk werk ik aan huis bij de mensen zelf. Ik werk als persoonlijk begeleider, creatief therapeut, muziektherapeut, componist en muzikant. Mijn werkgebied bestaat uit (Zuid) Limburg en Belgisch Limburg. Ik werk samen, en heb gewerkt, met verschillende organisaties en stichtingen waaronder Care4Kidz, Ruggesteun, Pallium Portam en Stichting Papageno.

Wie ben ik?

Mijn naam is Randolf Smeets. Ik ben werkzaam als muziektherapeut, individueel begeleider, muzikant en componist. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen waar ik mijn diploma Creatieve Therapie richting Muziek (ook Bachelor of Arts Therapy genoemd) behaald heb. Mijn doelgroep bestaat uit kinderen tot en met ouderen. Ik werk, of heb gewerkt, met autisme, ADHD, ADD, niet-aangeboren hersenletsel, lichamelijke beperking en dementie. Ik ben aangesloten bij de NVvMT (Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie), FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen), BVCT-ABAT (Belgische Vereniging voor Creatieve Therapie) en ben kandidaat SRVB (Stichting Registratie Vaktherapeutische Beroepen). Daarnaast ben ik in het bezit van een EHBO-certificaat en volg regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van autisme, persoonlijke ontwikkeling, muziektherapie, bedrijfsvoering, etc.  
Nieuws:

Muzikale workshops

Ik geef verschillende workshops, waaronder percussie en ‘muzikale reis rond de wereld’. Ideaal voor een verjaardag of (kinder) activiteit. Kijk bij “Diensten” voor meer informatie.

Uitleg over muziektherapie

Als u als werkgever op zoek bent naar een muziektherapeut of iemand die u de waarde van muziektherapie bij uw doelgroep kan uitleggen, schroom niet en neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Uitbreiding werkgebied

Sinds 2012 woon ik in Belgisch Limburg en er zijn mogelijkheden om ook daar muziektherapie, begeleiding en workshops aan huis te krijgen. Neem contact op voor meer informatie.
luister: Home